Leden voor Leden

Op deze pagina kunnen leden hun evenementen, activiteiten of workshops onder de aandacht brengen.

Het Ouderkerks Winterfestijn 2023

Een Ouderkerks sprookje dat we met elkaar in de winter van 2023 waarheid willen laten worden, een idee ontstaan vanuit de gedachte het dorp een gezellige sfeer, leuke activiteiten voor jong en oud en levendigheid in de sfeervolle december maand te bieden. De opening is gepland op vrijdag 8 december door het ontsteken van de lichtjes door Marianne Timmer, voormalig Olympisch kampioene. Gedurende de 4 weken zullen er veel activiteiten plaatsvinden waaronder; schaatsclinics, nostalgische schaatsshows, schoolschaatsen, ijshockey, curling, kerstbingo en op zondagmiddag après-schaats met erwtensoep en warme chocomel op het buitenterras.

Gelooft u ook in het sprookje, wij hopen van wel.

Voor de realisatie van dit unieke evenement is echter nog iets meer nodig dan geloven in het sprookje. We hebben veel mensen nodig die zich willen aansluiten. Aansluiten in de vorm van helpende handen en creatieve ideeën, maar zeker ook in financiële zin als sponsor/donateur.

Interesse, graag sturen we u ons sponsorboek toe voor de mogelijkheden. Voor elkaar door elkaar… zonder winstbejag om in de winter met elkaar te genieten.

Neem voor meer informatie contact op met ons lid Irene van Beek ( Irene@devrijehandel.nl), of met Marjorie Verlaan (Majorie@marjorien.nl)

Spelregels “Leden voor Leden”

  1. De aanbieder is lid van de OVOA
  2. Als OVOA bieden we het platform, maar hebben we verder geen enkele rol in de organisatie of verantwoordelijkheid wat betreft het aanbod of resultaat.
  3. De te plaatsen post, bijv. een evenement, activiteit of workshop, dient altijd te zijn voorzien van een werkende link of duidelijke verwijzing naar de originele uitnodiging, website, mailadres etc.
  4. Teksten en bijlages worden 1 op 1 geplaatst. De OVOA voert geen redactie over de tekst of inhoud.
  5. We plaatsen de aanbieding zo snel als mogelijk, maar om teleurstellingen te voorkomen vragen we je rekening te houden met ca. 1,5 week verwerktijd tussen aanleveren en plaatsing.
  6. In algemene zin zullen wij de leden voor leden pagina promoten, maar we sturen géén actieve melding van nieuwe posts.
  7. Het bestuur behoudt zich te allen tijde het recht voor om plaatsing af te wijzen.