Leden voor Leden

Op deze pagina kunnen leden hun evenementen, activiteiten of workshops onder de aandacht brengen.

Het Personal Shop Event (HPSE)

Van 1 tot en met 4 mei 2024 ben je welkom bij mij thuis voor een Personal Shop Event (een kledingparty bij mij thuis). Ik verwelkom vrouwen in groepjes van 3 gedurende 1,5 uur om in alle rust prachtige vrouwelijke en kleurrijke kleding te komen passen (en te kopen :-)). Ik voorzie je van een eerlijk advies, vooral gericht op kleur en stijl. Iedereen is welkom dus neem gerust iemand mee. Pinapparaat, spiegels en paskamer zijn aanwezig.


Via de volgende link kan je je aanmelden:
https://datumprikker.nl/pqx4j6i3u74q9ggh

Annemieke Huizing

Meer informatie vind je op mijn website: www.colouryourlife.nu           

Spelregels “Leden voor Leden”

  1. De aanbieder is lid van de OVOA
  2. Als OVOA bieden we het platform, maar hebben we verder geen enkele rol in de organisatie of verantwoordelijkheid wat betreft het aanbod of resultaat.
  3. De te plaatsen post, bijv. een evenement, activiteit of workshop, dient altijd te zijn voorzien van een werkende link of duidelijke verwijzing naar de originele uitnodiging, website, mailadres etc.
  4. Teksten en bijlages worden 1 op 1 geplaatst. De OVOA voert geen redactie over de tekst of inhoud.
  5. We plaatsen de aanbieding zo snel als mogelijk, maar om teleurstellingen te voorkomen vragen we je rekening te houden met ca. 1,5 week verwerktijd tussen aanleveren en plaatsing.
  6. In algemene zin zullen wij de leden voor leden pagina promoten, maar we sturen géén actieve melding van nieuwe posts.
  7. Het bestuur behoudt zich te allen tijde het recht voor om plaatsing af te wijzen.