In de warme ambiance van Restaurant De Voetangel kwamen de ondernemers bijeen om het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het nieuwjaarsdiner had deze keer een bijzondere vorm, het was namelijk een ‘walking dinner’. Dat wil zeggen dat er een keur aan kleine gerechtjes geserveerd werd, waarbij je de keuze had om zittend aan tafel te eten, of bij één van de statafels. Met deze opzet werd het een heel dynamische bijeenkomst, er was gelegenheid om veel verschillende mensen te spreken.

Burgemeester mevrouw Mieke Blankers hield een kleine toespraak waarbij ze iedereen ook veel gezondheid en succes toewenste. OVOA voorzitter Maurice nam ons mee door de activiteiten van vorig jaar en heette de aanwezige nieuwe leden welkom. Secretaris Bernard Geijsel gaf een voorschot op de evenementen van dit jaar.

De opkomst was groot en we complimenteren Restaurant De Voetangel met de uitstekende verzorging. Daarmee was ook dit bijzondere nieuwjaardiner zeer geslaagd.

IMG_0947klein IMG_0945klein IMG_0942klein IMG_0941klein IMG_0932klein IMG_0930klein IMG_0928klein IMG_0927klein image1 image2