HET GROOTSTE OUDER-KIND SPORTEVENEMENT VAN NEDERLAND

De spierathlon vindt op zaterdag 13 juni plaats in en rondom de Ouderkerkerplas. Het is een unieke ouder-kind triathlon, waar zowel kinderen met een spierziekte als gezonde kinderen samen met een ouder of familielid aan kunnen deelnemen. Het gaat om een 1/8 triathlon. Dat betekent 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen.

Samen sporten staat centraal tijdens de spierathlon. Je legt alle onderdelen samen met je zoon, dochter, neefje of nichtje af. Bij het zwemmen zit jouw kind in een bootje, het fietsen doe je samen op een tandem en het lopen doe je gezamenlijk. Je kunt de verschillende onderdelen ook onder meerdere personen verdelen. Een uniek evenement om mee te maken!

Kijk voor meer informatie of om jouw team in te schrijven op www.spierathlon.nl. Bekijk ter inspiratie ook de korte Spierathlon promofilm. Met de Spierathlon zamelt Spieren voor Spieren geld in voor onderzoek en hulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte. We hopen op de inzet van jouw gezonde spieren voor kinderen met zieke spieren!