Vertel eens kort over jezelf:
Bijna 47 jaar geleden geboren op de plek waar ik nu werk. In het familiebedrijf dat mijn ouders 46 jaar geleden als restaurant neergezet hebben. Hobby’s: wielrennen, wijn, restaurants en hotels (liefst op bijzondere locaties), Ibiza. En op zijn tijd een leuk feestje met goede muziek.

Wanneer en waarom ben je voor jezelf begonnen?
Na diverse horeca-opleidingen en wat jaren ‘buiten de deur kijken’ zal het zo rond 1995 geweest zijn dat ik samen met mijn ouders en zus in de VOF stapte. Het waarom? Het was eigenlijk een natuurlijk verloop en ik ben altijd wel geïnteresseerd geweest in het ‘runnen’ van een bedrijf en wat daar voor komt kijken. Tevens vind ik het fijn om ideeën of plannen zelf in de praktijk te kunnen brengen zonder dat dat over veel schijven hoeft te gaan.

Wat vind je belangrijk als ondernemer?
Uiteraard dat hetgeen waar je voor staat, ook goed gaat. Als ondernemer mag je niet verslapen, volle bak blijven gaan, om maar in wielertermen te blijven. En vooral jezelf blijven. Verder vind ik het in ons restaurant belangrijk dat we met een gemotiveerd en professioneel team samenwerken in een gestructureerde, fijne omgeving en dat men dat met zichtbaar plezier doet.

Waarom ben je uniek voor je klanten?
Uniek vind ik een lastig begrip in onze branche, maar de prachtige ligging blijft in elk jaargetijde wel uniek ja. En dat we tegen de trend in blijven werken met een uitgebreide, verse menukaart wordt steeds meer uniek denk ik…

Is er nieuws over Restaurant De Voetangel?
Geen nieuws is goed nieuws zal ik maar zeggen. De laatste 15 jaar zijn er diverse ingrijpende en kostbare verbouwingen geweest en zijn er op vele vlakken veranderingen doorgevoerd, dus ben ik wel blij dat we daar nu ons voordeel mee doen en er ‘relatieve’ rust is.

Wat weten we nog niet over jou/waar kunnen we jou voor wakker maken?
Wat de meeste mensen niet weten is dat ik een slechte slaper ben en dat ik dus liever niet wakker gemaakt wordt!

Welke OVOA ondernemer zou jij volgende maand in de SPOTLIGHT willen zetten en waarom?
Rolf Bruinsma van Amstelland ICT, zodat collega-ondernemers voor al hun ICT problemen weten dat ze de oplossing in ons dorp kunnen vinden!

Restaurant De Voetangel

Henk Leurs