Mooie ambiance, heerlijk eten en veel goede gesprekken: het nieuwjaarsdiner van de OVOA was een mooie avond. De ondernemers ontmoetten elkaar voor een nieuwjaarswens in Restaurant De Oude Smidse. Voorzitter Sybrig van Keep heette een bijzonder welkom aan de nieuwe leden en vatte kort samen wat er in het afgelopen jaar aan de orde geweest is. Secretaris Bernard Geijsel vulde dit aan met een vooruitblik naar de activiteiten die in dit jaar op stapel staan. Ook wethouder Jacqueline de Maa liet namens de gemeente weten dat de ondernemers altijd terecht kunnen bij het college en stipte kort aan welke wethouder verantwoordelijk is voor welke portefeuille.

IMG_8539 klein - kopie

Iedereen vond een mooi plekje aan tafel en na 2 gangen werd iedereen verzocht zijn glas en servet mee te nemen en aan een andere tafel, in een ander gezelschap plaats te nemen. Tijdens de tafelwisseling presenteerde Ineke Hovius de nieuwe website en riep op om deze te gebruiken in de communicatie onderling en met het bestuur.

WP_20150113_19_28_57_Pro   WP_20150113_21_50_08_Pro

Het diner werd besloten met een heerlijk dessert en het werd snel laat. We kijken terug op een mooie start van het nieuwe jaar. Wij hopen u allen nog vaak te ontmoeten bij de komende activiteiten!