--- ----

Datum/Tijd
Date(s) - 10/12/2018
16:00 - 18:30

Locatie
De Oude Veiling

Bijeenkomst


De economie van de Amstelland-Meerlanden regio bloeit. De werkloosheid daalt en de toekomst ziet er positief uit. De kracht van onze economie is de combinatie van internationale topbedrijven, een sterk regionaal MKB, ruimte voor lokale starters, de internationale mainports Schiphol en Greenport, onze strategische ligging in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) en de goede bereikbaarheid. Toch is dat geen reden om achterover te leunen, want we staan voor grote maatschappelijke uitdagingen.

Graag nodigen wij u uit voor ‘Facts of the Region Amstelland-Meerlanden’. U krijgt zicht in de nieuwste cijfers over de economische ontwikkeling én de ontwikkeling van de welvaart in de MRA. Welke sectoren trekken de economie? Profiteert iedereen van het gunstige tij? Heeft de regio voldoende brandstof om de positieve ontwikkeling aan de gang te houden? Uiteraard is er ook gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma
* Henri de Groot, hoogleraar regionaal economisch dynamiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam
Economische Verkenningen Metropoolregio Amsterdam/Amstelland-Meerlanden
* Jeroen Slot, Hoofd Onderzoek, Informatie en Statistiek (OIS) Gemeente Amsterdam. Brede welvaartsmonitor voor de MRA.
* Netwerkborrel

Iedereen die geïnteresseerd is in de economische en welvaartsontwikkelingen in de Amstelland-Meerlanden is welkom: ondernemers, raadsleden, bestuurders, ambtenaren en andere geïnteresseerden.

Aanmeldingen uiterlijk 6 december door een mailtje aan Carola Gerritsen via: c.gerritsen@haarlemmermeer.nl

 

 

Reeds aangemelde leden: