--- ----

Datum/Tijd
Date(s) - 14/11/2022
18:15 - 20:30

Bijeenkomst


Op 14 november organiseren we een netwerkevent waarin jonge ondernemers centraal staan. Wat is hun kijk op ondernemen, waar lopen ze tegenaan en hoe pakken ze dit aan? Bestaat er zoiets als een generatiekloof tussen ondernemers? Onderneemt een nieuwe generatie ondernemers anders dan hun voorgangers? Zo ja, wat kunnen verschillende generaties dan van elkaar leren?

De OVOA is benieuwd naar de antwoorden op deze vragen en organiseert daarom een netwerkevent waar juist de jonge ondernemer centraal staat. Verbinden, inspireren en netwerken zijn de kernwoorden tijdens deze interactieve avond. Dit onder het genot van een hapje en drankje.

Het netwerkevenement is voor alle ondernemers (jong en oud, en alles daar tussenin) die verbonden zijn met Ouder-Amstel, of ze nu lid zijn, of (nog) niet. Ben jij of ken je een jonge ondernemer die zijn/haar ervaringen met ons wil delen, neem dan contact met ons op. Bel of app een bestuurslid, meld je aan via de website, of stuur een ‘ouderwets’ mailtje naar ovoa@ovoa.nl.

Aanmelden

Tickets

Ja, ik ben een jonge ondernemer. Ik wil mijn ervaring delen. Neem contact met mij op, dan kunnen we bespreken op welke manier ik een rol kan spelen in het evenement.

Registration Information

Reeds aangemelde leden:

  • Guus Padding