'Never waste a good crisis'  - Lezing Annemarie van Gaal

Wanneer

02/07/2020    
16:30 - 19:00

Reserveringen

Waar

Amstelborgh/Borchland
Borchlandweg 6-10, Duivendrecht, 1114 BD

Event Type

Naast het eventuele persoonlijke leed stond vrijwel het hele zakenleven vanaf half maart ineens op z’n kop vanwege het Coronavirus COVID-19. Hoe gaan we hier mee om?

Wij hebben ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal bereid gevonden om exclusief voor OVOA-leden een inspirerende lezing te geven over ‘Never waste a good crisis’.

“Een crisis zoals de uitbraak van het Corona virus, is voor veel bedrijven een drama: De omzet stort in terwijl de kosten blijven doorlopen. De meeste bedrijven reageren door alle zeilen bij te zetten om de schade te beperken en het bedrijf zo goed en zo kwaad als het kan, door de crisis te loodsen zodat het na de crisis, weer verder kan gaan waar het gebleven was. Dat is logisch, maar toch ook jammer. Een crisis is namelijk hét ultieme moment om nieuwe kansen te grijpen en je bedrijf te herijken zodat het een geweldige toekomst tegemoet gaat. De bedrijven die nu de beste beslissingen nemen, zijn de winnaars van morgen”, aldus Annemarie.

Wanneer          ​Donderdag 2 juli 2020
Waar                 Amstelborgh/Borchland
Inloop               16.30 uur
Start                  17.00 uur
Borrel               18.00 uur
Einde                19.00 uur

Het spreekt voor zich dat deze bijeenkomst volledig conform de actuele regels van de Rijksoverheid zal verlopen.

Vooraf inschrijven is verplicht. Je kan je aanmelden tot en met uiterlijk 30 juni via onderstaand aanmeldformulier.

PS: Lukt het je niet op 2 juli aanwezig te zijn, noteer dan alvast, onder voorbehoud, de volgende data; 9 september – sloepentocht en 10 november – ondernemersevent

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.