Bedrijfsbezoek Deudekom – Duivendrecht

Donderdag 11 april jongstleden werden wij door Jan van Deudekom (directeur) en Eric Sens (directeur Operations) meegenomen in de wereld van transport. Behalve verhuizingen van particulieren en bedrijven verzorgen zij ook de opslag van onder andere inboedels en archiefbeheer.

In 2017 is Deudekom begonnen met de eerste goederen-hub in Amsterdam. Hierbij fungeren zij als logistiek centrum waar goederen worden ontvangen, opgeslagen en gebundeld voor levering in de stad met elektrische voertuigen. Deze formule is sinds september 2018 landelijk uitgerold onder de naam SimplyMile. Het lijkt simpel maar blijkt een complexe samenwerking tussen inkopers, leveranciers, transporteurs en hub-exploitanten. Alles met één gemeenschappelijk doel: ‘een beter leefklimaat in de stad, zonder extra kosten’.

De aanwezigen leden en wethouders Axel Boomgaars en Barbara de Reijke waren onder de indruk van dit mooie werkbezoek. Dank aan Jan en Eric voor hun hartelijke ontvangst, rondleiding en de heerlijke versnaperingen!